Over wegen en fietsers


Ik heb bijna mijn hele leven tijdens vakanties lange fietskampeertochten gemaakt. Dan leer je het asfalt en de wegen goed kennen, waarderen en soms vervloeken.

Je hebt wegen en wegen. Klinkers, zand, modder, betonwegen, maar ook prachtige bos- en landwegen. Als fietser ben je bereid de uitdaging aan te gaan, en ook al ga je soms diep, of hoog, je merkt dat het je uiteindelijk altijd ergens brengt.8 (9)
Gewoon een kwestie van door-trappen zeg ik als mensen hun bewondering uitspreken en zo is het echt.

Ik heb in veel grote steden in binnen- en buitenland gefietst. Op de fiets leer je een grote stad het beste kennen, heerijk.

Ik fiets nog steeds, nu vooral met Henk, b.v. langs mijn geliefde IJssel, maar toch ook nog langere tochten in de vakantie zoals de tocht langs de stellingen van Amsterdam klik hier voor het fortenfotoboekje of zoals dit jaar het Pieterspad dat je dus ook echt kunt fietsen. Klik hier voor het fotoboekje. 

Fietsen, het blijft een fantastische manier van verplaatsen.

« van 2 »