Huis en haard

Sinds 2014 woon ik met Henk Breman in Terwolde. 10 (15)We vonden een fijne plek met een heerlijk huis dat we de “de IJsselsprong” noemden. Henk kan zich volop uitleven in de tuin. Er zijn inmiddels prachtige waterwerken, er is een overvloedige moestuin en misschien wel het belangrijkste, er is een schitterende bloemrijke weide.

Ik kan me hier creatief volop ontplooien en zowel in als buiten het huis zijn mijn “creaties” waar te nemen. zie ook knop creatief. We zijn beiden versierders en dat is goed te zien in en rondom ons huis. Onderaan deze pagina vind je een collage van ons huidige leven in Terwolde.

In 2018 werd Henk 75 jaar. Ik maakte een boekje van zijn leven: henkbreman75 jaar

In datzelfde jaar werd Henk opa, en ik ook een beetje oma. Alexander is een prachtig kind dat helaas helemaal in Amerika woont.